Rubber base

Wat is rubber base? Nou dat is eigenlijk een beetje een gellak 2.0. Daarom wordt het ook wel rubberbase gellak genoemd. Deze is over het algemeen wat steviger en het zorgt er voor dat de gewone gellak zich beter kan hechten. Dit is dus een perfecte oplossing voor de zogenoemde ”probleemnagels”. 

De benodigdheden bij rubber base

Als je gaat beginnen met het zetten van rubberbase nagels is het belangrijk om de volgende spullen op het onderstaande lijstje in huis te hebben.

  • Cuticle Pusher;
  • Buffervijl;
  • Magic Prep (reinigingsvloeistof);
  • Rubber Base Gel;
  • Gel polish;
  • Rubber base coat;
  • Rubber top coat;
  • Gellak lamp  (LED- of UV-lamp).

Heb je dit in huis? Dan kun je meteen aan de slag. Hieronder gaan wij jou stap voor stap uitleggen hoe jij deze het product kunt aanbrengen. 

Voorbereiding van je nagelbed

Om te beginnen starten we natuurlijk met het schoonmaken van de nagelbedden. Dit is een belangrijke en cruciale stap als het gaat om het verzorgen van de nagels en het zorgt ervoor dat je voor een lange periode kunt genieten van je nagels. Bij de voorbereiding wordt er gestart met het naar achter duwen van de nagelriem, hierna volgt het verwijderen van de dode huidcellen op de nagel. De nagel wordt hier dus egaler. Nu is het belangrijk om na te denken over de gewenste vorm van je nagels. Je kunt ze nu namelijk in de juiste vorm vijlen. En hierna kun je met de buffer de glans van de nagel verwijderen. Zo worden ze als het waren ”ontvet” hierdoor blijft het beter zitten. 

Aan de hand van de magic prep kun je al het vuil van de nagel afvegen zo zorg je ervoor dat je een schone vetvrije basis hebt om mee te starten. 

Lakken & uitharden

Nu kun je beginnen met het aanbrengen van het product. Dit kan zijn in een kleurtje, het is namelijk al beschikbaar in verschillende nude tinten of gewoon doorzichtig. De viscositeit van dit product is iets hoger waardoor het product dikker is. Begin dus met het aanbrengen van een dunne laag die je gaat uitharden. Daarna kun je altijd nog extra lagen aanbrengen naar wens. Hierna kun je het of afmaken met een topcoat of je brengt een gekleurd laagje gellak aan. Met de magic prep kun je de plaklaag verwijderen. Wacht even met het gebruiken van je nagels om er zeker van te zijn dat ze goed uitgehard zijn. 

De kenmerken van rubber base nagels

Rubberbase is een product dat 100% gifvrij en geurloos is. Het geeft een mooi en natuurlijk resultaat en het geeft ook nog eens verzorging aan je nagel. Het laat namelijk een verzorgend laagje achter op je nagelbed. 

De base & builder

Het product is eigenlijk een base en builder in een. Wel dienen deze fases afzonderlijk van elkaar uitgevoerd te worden. De base laag is namelijk de eerste laag op de ruwe nagel. De tweede laag is bedoelt voor het builden en de vorm en kan dus wat dikker aangebracht worden op de eerste laag. Beide lagen dien je om en om uit te harden onder een UV of LED lamp. Kies je niet voor een toplaag dan raden wij aan om gebruik te maken van een rubber base met kleur, kies je wel voor een toplaag maak dan gebruik van de rubberbase clear deze zorgt voor een stevige onderlaag. 

Rubber base kopen

Nu wil jij natuurlijk meteen weten waar jij het product kunt bestellen. Daarom hebben wij hieronder voor jou wat opties op een rijtje gezet zodat jij binnen een oogopslag de beste keuze in beeld hebt. Zo hoef jij niet meer het hele internet af te struinen voor de beste rubberbase nagels. 

Nagelriemolie

Nagelriemolie

juni 23, 2021

Nagelriemolie is belangrijk voor de dagelijkse verzorging van je nagels. Maar eigenlijk doen weinig vrouwen het,

Read More

Brands

Gellak en meer
OPI
Yinger
Essie
Sally hansen
Magnetic
Pink gellac

LEAVE A COMMENT