Gelnagels

Gelnagels zien er voor het oog natuurlijk uit. Dit komt door de mooie glans van het product. Het fijne aan het product is, dat het vele mogelijkheden op het gebied van het maken van kunstwerken biedt. De mogelijkheden die ervoor zorgen dat je eigenlijk altijd voor een ander kunstwerk kan kiezen is al een reden om te kiezen gelnagels. Je kunt hierin al je creativiteit kwijt. De gel zorgt voor stevige nagels en verlengt ze naar jouw wensen. Daarnaast is het makkelijk te verwijderen met bepaalde removers speciaal voor gelnagels.

Wat zijn gelnagels?

Het nagel product wordt gezien als een van de meest ”natuurlijke” kunstnagels. Het zorgt ervoor dat je nagels verstevigd en vaak ook verlengd worden. Het is een stofje wat kant en klaar gebruikt kan worden om op je nagels te lakken. Met behulp van een lamp wordt het product uitgehard waardoor het voor een lange tijd op je nagels blijft zitten. Het voordeel van gel is dat het in vele varianten beschikbaar is. Om alleen te verstevigen is gel op de natuurlijke nagel genoeg, wil je ook een verlenging van de nagel? Kies dan voor gel op een kunstnagel, hierdoor krijg je ook een langere nagel.

Hoe lang blijven gelnagels zitten?

Op de vraag: hoe lang blijven gelnagels zitten? kunnen wij het volgende antwoorden. Als de kunstnagels erop zitten, kun je ervan uitgaan dat ze zo’n 3 tot 4 weken mooi blijven zitten. Hierna kun je ervoor kiezen om ze bij te werken of je kunt ze zelf verwijderen of laten verwijderen. Hiervoor zijn er zoals eerder gezegd verschillende producten.

De voor-en nadelen

Nu we het over de nagels hebben gehad snappen wij natuurlijk dat het voor jouw fijn is om de voor-en nadelen op een rijtje te hebben. Mocht je nog twijfelen over de aanschaf van het product. Daarom hieronder om te beginnen de voordelen.

  • De nagels zijn zacht, buigzaam en flexibel;
  • Ze beschikken over glans, dit geeft een natuurlijke look;
  • Geeft weinig chemische luchtjes af;
  • Behoudt lang de glans.

Echter kent het product ook haar nadelen, deze staan hieronder op een rijtje:

  • Gaan niet lang mee
  • UV-lamp of LED-licht is echt nodig
  • Risico infectie wordt verhoogd
  • Duurder dan een gewone manicure

De prijs van gelnagels

Dan vraag jij je natuurlijk af: wat kosten gelnagels? De prijs voor het zetten van de kunstnagels bij een nagelstudio is variërend. Dit ligt eraan of je voor een verlenging kiest. Maar gemiddeld ligt de prijs tussen de €40 en €60 euro. Met nagelverlening kan er gemakkelijk een tientje of meer bijkomen. Dan kan de prijs per behandeling rond de €70 euro liggen. Voor het bijwerken van de nagels ligt de prijs weer een stuk lager. De prijs die dan betaald dient te worden zal liggen tussen de €20 en €30 euro.

Ben jij nu ook helemaal fan van de gel kunstnagel? Neem dan een kijkje in onderstaande vergelijker voor de beste gel voor gelnagels te maken.

Brands

Voor gelnagels en meer
ProNails
Nail creation
Sally hansen
Diva
Silcare
So guilty
Dermarolling
Cosmetics zone
Nagelriemolie

Nagelriemolie

juni 23, 2021

Nagelriemolie is belangrijk voor de dagelijkse verzorging van je nagels. Maar eigenlijk doen weinig vrouwen het,

Read More